♔Berkasih Biar Satu♔
Thursday, 26 January 2012 | 19:44 | 0 love drops

Oke , tu adlh tittle jaja tok mlm nih ~
Ade soalan yg jaja nak ajukan pd korunk .Knp statement kat ats tuh korang slalu tulis n ckp then knp tak buat ?? pepatah melayu ade ckp ~ ‘manis dibibir’RIGHT ??
So bile korang na sdar sume nihh ? tunggue sampai seru na kawin baru nak be loyalty ? huh ?? ea camon lahh der .. alah kdng2 org da kawin pon tak setie . Ramai dah org ckp ssh tok carik insan yg stie nihh . tak smpai 5 jari jerk ha ~ mcm mne lahh nak jumpe org setie nih bebnyk sdangkan korunk pon tak setie .. Cube kite refresh japp . Bile da ad couple baru dah 2 , 3 bln then korunk plak tetibe rse boring ~ pstue tmbh satu . HA ! tuh yg mnyebbkan ketidaksetiaan !! taw tak time tuh tuhan nak menguji tahap kite dlm mengukuhkan sesuatu hubungn ~ korunk nape tak prasaan ? np nakk troz tmbh2 ajee ? ishh ! korunk tap nah pkir ke ? dlm pd mse yg same korunk tlh mnyakiti haty org yg anda sdang b`hubung ?? kan tuh dah berdose menzalimi org ? Bile bnde tuh jady balik kat korunk thu pulak nak maki hamun , block fb , mention name org tuh ,malukan dye kt FB ??? ape seyhh ? bebtl tak matng dlm alam percintaan .Oke FINE mmng laki bole kawin 4 TAPI dye msty adil , msti adil dlm member nafkah zahit dan batin . ni klau stakat na joli sne , joli sini . ahhh lupee kan jelahh ~ baik korunk g muhasabah diri . blja erti kesetiaan k : ) Jaja pon tak sebaik mane , just disini tok sesame mnasihaty k . so renung2kan slamat b`amal ye u olllsss . Assalamualaikum.

Hearts, ᴠɪᴀ ɴᴇᴇɴᴀ.ᴄᴏᴍ

♥ Past / Future ♥

\