♔Perasaan Kite !♔
Monday, 25 June 2012 | 06:40 | 0 love drops

Seorang wanita amat sukar dlam hal mengetahui perasaan someone pd terhadap kita n our self RIGHT ?? Sebegitu juga lah dgn penulis nih . Bagi Mongjie lah kann , kite sbgai seorng perempuan nih takut nak menyatakan perasaan yg kite rase n tak brape nak yakin bnde tuh btk atau tdk kann ? btl tak ? Kalau kite tnyer membe , bkn btl pun , feeling dye org tak same dgn kite . Tapi wlaubgaimanapun , kan ad pepatah berkata , berani kerana benar . Kita harus berani dan yakin dgn diri kita tok mnyatakan perasaan kita . Kalau bnde tuh salah jgnlah kcewe , at lease kite study dlm hal feeling . Kalau Mongjie terbabit dlm mslah nih , Mongjie nyatekan aje pd org tuh ap yg Mongjie rse , sbb bile kite dah nyatekan bnde tuh takde lgy bermain di minda kite n jdy kan satu masalah lgy dlm kita right ?? Ha so berterus terang adlh lebih baik drpd jdy seorang pemendam .

Hearts, ᴠɪᴀ ɴᴇᴇɴᴀ.ᴄᴏᴍ

♥ Past / Future ♥

\