♔31 July 31, 2012♔
Tuesday, 31 July 2012 | 06:37 | 0 love drops

Tarikh dugaan bgy aku , aku diberi dugaan oleh allah . Aku N buah hati aku mendapat satu konflik . (perselisihan faham) aku thu dye ade mslah , aku cube mnjadi pnasihat yg terbaik tok dye , aku cube berkan yg terbaik , sbelum nih aku bole memahami dia , aku berkorbn mcm2 tok dye .Aku tak mntak ape pun , aku cume nak kasih syg n perhatian dari dye tuh aje :’( hati aku luluh bile dye tuduh aku bergayut dgn jantan lain n abaikan dye .Malam tuh aku pnt sngt , aku tido . aku tngue txt dye tak blas aku col fon dye off , tpy sbelum aku tido aku txt dye dulu.Mlm tuh aku tido umah nnek aku , biaselah line takde kate kg right ? dye col no aku busy then dye tduh aku mcm tuh . Aku tersentak bile dngr dye pnye ckp .Aku terus mengucap bile dye kate aku sakitkan aty dye. aku nak memperbaiki keadaan dye of fon ? hanye tuhan , air mate , n shabat aku shj yg menemani aku n member nasihat positif pd aku .Ape perlu aku buad klau dye of fon ? klau dye tak msuk klas bsok mcm mne ? Aku berani nak menidakkan ape yg dye ckp tpy dye ? emosi tanak dngr ap aku nak ckp . tuhan je tahu aku cintekan dye aku sygkan dye , hari2 aku berdoa tuk dye , berkorban , sabar .tpy knp smue tuh dye tak bole buad ? Lelaki nih mmg kompleks sngt fikiran dye susah aku nak ramalkan ap yg dye fikirkan psal aku .Aku tungu besok :”(


Hearts, ᴠɪᴀ ɴᴇᴇɴᴀ.ᴄᴏᴍ

♥ Past / Future ♥

\