♔KITE ADALAH BESTY♔
Wednesday, 14 November 2012 | 22:26 | 0 love drops

This time story about My Only Besty :* fara , fiza , eiyra , alie , afiq ! 5 of them !termasuk ketod 6 ^^ mereka semua memang sahabat yg terbaik ! tak pernah dapat kwan yg Caring, Kelakar, Gile , Satu Kepale, Meroyan, ehh macam2 lah ! Satu jatuh semua dating tolong. Haaaaa sweet kans ? btw kite orang nih tak boleh gadoh lahh. Bile gadoh kite akan rase something different and empty right ? Kite dah biase bersame, then bile gaduh semua bende nak buat terbatas. Fuhh bole jadi gile lahh, sbb suasane sunyi, nak have fun pun tak bole. Tak seronok kann? SO jangan GADUH :D Walaupun kite dah habis sekolah, kite tetap macam dulu keyh guys . Ape2 pun , jangan pisahkan ikatan tali persahabatan yg penuh memorial neyh :’) LOVE U GUYS !!
Nampak kat bawah neyh ? ITULAH KAMI :*





Hearts, ᴠɪᴀ ɴᴇᴇɴᴀ.ᴄᴏᴍ

♥ Past / Future ♥

\