♔Very Meaningful♔
Tuesday, 18 December 2012 | 02:33 | 0 love drops


Akhirnye ! tak salah niena suruh dye beli cerite ISTANBUL AKU DATANG ! Hihi aku pun same jugak dah tengok :D Its very meaningful :* tersangat2 same dengan kisah kami. TAPI die bukan macam tomok lah! Hihi so cute lisa n so hensome beto HAHA ! niena harap die faham tentang cerite tuh , then lepas nih kite boleh beli romantic movie lagi :D P/s sory my swethert baru nak belajar cinte :* Hope u guys enjoy jugak tengok ISTANBUL AKU DATANG :D tersangat rugi kalau tak tengok ecehh ahaha :D kbai
XOXO Niena !



Hearts, ᴠɪᴀ ɴᴇᴇɴᴀ.ᴄᴏᴍ

♥ Past / Future ♥

\