♔alhamdulillah selamat :)♔
Thursday, 10 January 2013 | 06:18 | 0 love drops

Assalamualaikum
Hai korang so how today ? everything fine ? hope so . niena nak bagi tahu Alhamdulillah niena selamat sampai perak. Fistly kne bangun pukul 6.30 huwaa ngntok woo terkocoh siap , 7.30 gerak stay kejap kat kilang ayh . tapi sebelum tuh niena lalu dekat rumah dia sumpah sedih tak kuat , hanye tuhan je yg tahu betape berat nak tinggalkn dia, bergenang air mate tengok dia :’[ so bile dah pukul 9 ayh bwk pergi Melaka central , then tak lame tuh bas smpai , berat kaki ku melangkah masuk sbb mengingatkan memori niena bersame dia :’[ so ayah pun peluk salam then kiss niena lpstuh ayah say I Love U sayang take care :’] terus mengalir air mate . bus pun bergerak . driver bus tuh org die baran lah tenshen niena ! kjap2 break emergency , lepas tuh bergegar2 bile jalan sakit kepale nak sandar ! betape seksenye naik bus , tak nak naik lagi ! NO MORE AGAIN ! then tak lame tuh buah hati kite bangun dia teman kite sepanjang kite pergi smpailah ke rumah nenek . ayah , ibu , mama , atok kejap2 kol haha risaukan niena yg first time naik bus jauh2 :D okay lah korang , nnty kite story mory lagy kay . nite2 asslamualaikum
xoxoniena

Hearts, ᴠɪᴀ ɴᴇᴇɴᴀ.ᴄᴏᴍ

♥ Past / Future ♥

\