♔MEMBOSANKAN !♔
Monday, 14 January 2013 | 00:34 | 0 love drops

Asslamualaikum semua :]
Hope semuanye okay disini , harap harini hari yg baik tok korang :) so today niena nak cite betape penat , boring , mengantuk nye bile dengar ceramah KPP ! haish , tah lah starting je seronok last2 smue org dlam tuh mengantuk gile ! so niena syorkan bwk lah gule2 due bungkus besar ke bia hilang bosan dan mengantuk korang tuh :] bile dah boring tuh kan terhasilah kreativiti niena kat buku kpp tuh HAHA ! niena tak focus ape dye ckp tpi bile balik rumah niena study balik tau ! haha sbb habis atuk memberikan niena pressure ! sikit2 bace buku2 takut niena gagal !
xoxo niena 

so ini lah hasil kreatifiti niena kat sane :]


Hearts, ᴠɪᴀ ɴᴇᴇɴᴀ.ᴄᴏᴍ

♥ Past / Future ♥

\