♔Satu Pengalaman ♔
Wednesday, 30 January 2013 | 01:24 | 0 love drops

Assalamulaikum (^ᴥ^)
Korang ape khabar sehat ? Firstly ninena nak ckp sory kat korang sbb sepanjang niena kat perak tuk 1 bulan nih . Entry ninena smue pasal belajar kereta . HaHa biasalah , org nak dapat lessen kite . Semua orang akan mendapat pengalaman baru dalam hidup right ? Lepas dah selesai ujian undang2 , 3 hari lepas tuh niena ada Pra L 3 jam ceramah 3 jam amali . so lpas ceramah tuh niena dah mule drive kete . drpd rumah nenek smpai ke tempat belajar memandu . HaHa seronok tapi penat lah sikit then ade sikit tenshen dgn atuk :/ kereta kancil atuk tuh dah lama , gear box dia pun dah tak sedap nak pakai . so bila niena masuk gear mesti slah , habis kena marah . atuk tuh jenis nakkan smua org jadi perfect mane bole kan ? :/ HuHu sekse niena dibuatnye ha , kite nak buat step parking dgn 3 penjuru mestilah slow2 right ? ni tak asik kene maraaa je , elok2 niena dah ingat nak buat mcm mane kena marah dgn atuk sekali terus jadi blank ha =.= ! haishh abg2 sdare niena pun bersependapat yg sama sbb dia orang pun belajar dgn atuk jugak . Halahai nasib , doakan niena dapat P okay ! nnty niena bwak korang jalan2 weeee :D 

xoxoniena

Hearts, ᴠɪᴀ ɴᴇᴇɴᴀ.ᴄᴏᴍ

♥ Past / Future ♥

\