♔PENGORBANAN & PENGERTIAN ♔
Wednesday, 13 February 2013 | 02:29 | 0 love drops

Assalamualaikum
Hay korang buat apa tu ? So today kita nak sharing pasal pengertian & pengorbanan seorang perempuan pada si lelaki & RELAY mereka . Bagi perempuan PENGERTIAN bukanlah satu perkara yg remeh, malah ia mudah bagi mereka . Majority perempuan mmg mudah memahami seseorang Cuma ada 1/3 yg tak tergolong. Betul tak apa niena kata ? sbb kalau BF dia jenis yg bekerja, study , ada class tak susah mereka nak faham kalau dpt inform awl2 drpd si lelaki . TAPI Perempuan akan cepat menggelabah if si lelaki itu tak inform apa2 terlebih dahulu RIGHT ?? Yelah kita perempuan cepat membuat tanggapan negative pada BF kita yelah kata syg ? kita taknak benda buruk jadi pada dia & pada relay kita RIGHT ?? Majority lah perempuan yg lebih mementingkan perhubungan kalau nak dibandingkan dgn lelaki kan ? tuh sbb perempuan bnyk single , dia anggap lelaki tak pandang serious walaupun cuma COUPLE ! Yg kedua, PENGORBANAN biasanya dilakukan oleh lelaki tetapi itu teori dahulu sekarang perempuan pulak yg membuat pengorbanan lebih drpd lelaki . Hayy ! c`mon lahh boy mana kejantanan mu haa ?? Perempuan bila dia dah mula berikan hati pada si lelaki + Si lelaki pula memberi harapan cinta = dia bertambah sayang dan cinta sangat pada si lelaki sampaikan kalau lelaki yg buat silap perempuan pulak yg membaik pulih keadaan BETUL TAK ? Faktor mengapa maruah perempuan mudah tergadai sebabkan mudah jatuh cinta dan sayang sampai sanggup korbankan maruah mereka sendiri demi cinta ! tapi si lelaki yg bodoh bile dia dah dapat dia tinggalkn mana janji manis korang ? Hay ! itu sebab perempuan ramai yg andartu tetapi Berjaya dgn masa depan sendiri sbb mereka nak tunjkkan hidup tanpa lelaki pun dia boleh success!! Lelaki ? jadi mat pet , mat rempit , penuhkan sangkar yg ada then update SINGLE2 c`mon lahh PEREMPUAN BUKAN PERMAINAN LELAKI !

 

xoxoniena


Hearts, ᴠɪᴀ ɴᴇᴇɴᴀ.ᴄᴏᴍ

♥ Past / Future ♥

\