♔hikmah yg baik probably :)♔
Sunday, 10 May 2015 | 07:29 | 0 love drops


Assalamualaikum .
Kay , aku malas bebel just nak straight to the point jaa . lately aku ada tngok satu rancangan ni dekat MTV “ My EX “ then hm , so far banyak laaa aku belajar . ada yg kena reject . then terpaksa move on . yg aku nak cerita . ada sorang minah ni , dia dah break 2 years then feeling love dekat ex dia tak pernah langsung berubah . still same . so i was in that condition . mostly 1 years and i dah move on . em em aku tak tahu ya allah , suatu ketika dulu kau datangkan perasaan ni then kau amik semula . after 3 month kau datangkan perasaan ni tiba2 . till now so many things that i unexpected happens  . kawan aku banyak suggest suruh buat istiqarah but hm im not ready yet . but he always be there for me when im booooring , sad , need space .even dia tak tahu apa yg aku tengah alami but hahaha he just like know what i’m thinking . and yes , he always say's . jangan letak harapan . and yes 100% aku tak letakkan harapan pada dia . then when we have a date jalan lepak buat kerja gila naik sana sini aku 100% treat dia like as friend so was he . but i always dreaming him . u know benda yg baik2 . but tah laaaa. I know dia pun rasa yg sama . but biarlah ni kerja tuhan . so aku serahkan padaNya . Dari dia yg datang lahirnya perasaan ni . so aku harap takkan jadi lagi benda yg sama like the past . Just aku always think positive .

Hearts, ᴠɪᴀ ɴᴇᴇɴᴀ.ᴄᴏᴍ

♥ Past

\