♔hikmah yg baik probably :)♔
Sunday, 10 May 2015 | 07:29 | 0 love drops


Assalamualaikum .
Kay , aku malas bebel just nak straight to the point jaa . lately aku ada tngok satu rancangan ni dekat MTV “ My EX “ then hm , so far banyak laaa aku belajar . ada yg kena reject . then terpaksa move on . yg aku nak cerita . ada sorang minah ni , dia dah break 2 years then feeling love dekat ex dia tak pernah langsung berubah . still same . so i was in that condition . mostly 1 years and i dah move on . em em aku tak tahu ya allah , suatu ketika dulu kau datangkan perasaan ni then kau amik semula . after 3 month kau datangkan perasaan ni tiba2 . till now so many things that i unexpected happens  . kawan aku banyak suggest suruh buat istiqarah but hm im not ready yet . but he always be there for me when im booooring , sad , need space .even dia tak tahu apa yg aku tengah alami but hahaha he just like know what i’m thinking . and yes , he always say's . jangan letak harapan . and yes 100% aku tak letakkan harapan pada dia . then when we have a date jalan lepak buat kerja gila naik sana sini aku 100% treat dia like as friend so was he . but i always dreaming him . u know benda yg baik2 . but tah laaaa. I know dia pun rasa yg sama . but biarlah ni kerja tuhan . so aku serahkan padaNya . Dari dia yg datang lahirnya perasaan ni . so aku harap takkan jadi lagi benda yg sama like the past . Just aku always think positive .

Hearts, ᴠɪᴀ ɴᴇᴇɴᴀ.ᴄᴏᴍ

♔" Worst Feeling "♔
Monday, 4 May 2015 | 09:47 | 0 love drops


Assalamualaikum

firstly ..

“ take a deep breath “ “ hold up “ then ? CRY ... again and again menangis ! and it was like a routine doe .. and dah boleh aku kata aku ditakdirkan hidup dalam kesedihan . ha ha pity on me . actually lama2 jadi macam ni aku rasa takda apa dah kat hatini . don’t know how many time i feel happy with him . bodoh gila . you suck man ! kau act macam kau ni dominant kau deserve nak buat apa jer kat hati aku . goshh aku apa ? bitch ? binatang ? patung ? and one more things , do i deserve for this shit things ?? til when ? aku kene survive hidup macam ni ? kekadang ada jugak rasa nak move on , but tak tahu its like ada things yg hold me up . and my heart always say stay . just stay but its hurts ! 4 years aku sabar , aku desak diri ni . but jawapan dia sampai bila ? hari2 gaduh , kena maki . otp gaduh . ws gaduh . ouhh shit aku tak sukaaa ni semua ?! dulu aku ada ex , haha and for the first time of my life aku tak pernah ada couple 8 month tak gaduh , at that time kite org happy gila . but it a past story and moment that I’ve had . i was afraid of to be alone . yes i know allah ada apa semua . but aku tak pernah single in my life sekali pun aku tak pernah . don’t know how to stand alone . lelaki memang laa senang gila nak move on . jadi peramah layan sana sini cari kawan perempuan . lepak dgn geng dia so dia takkan ada masa nak fikir tu semua . but perempuan ? haish its so different . but i don’t want get hurts again ...

Hearts, ᴠɪᴀ ɴᴇᴇɴᴀ.ᴄᴏᴍ

♔ " Gonna Miss You Dee "♔
Tuesday, 3 February 2015 | 21:52 | 0 love drops


Assalamualaikum ..
Here again neena . just lately i`ve much problem . aku serba salah dgn dee wedding dia weekends nih . nak pegi tapi takda sapa nak guide . aku tak berani lagi nak drive pegi KL sana . nak harapkan sister aku dia org lagi laaa mana tahu apa . so aku decide cakap dgn dee sory aku dgn sister tak dpat dtg terpaksa cakap aku tahu dee mesti rasa tak best kiteorg takda yelah kite org jelah sahabat sister gila yg sekepala babis habis . like seriously im very very disappointed im sory dee aku takdpt nak tengok saat kau bahagia . just aku mampu doakan kebahagiaan kau dgn suami kau . haaaa nanti dee ada baby yeayyy heee kawin daa sister aku sorang tinggal lah kite org 6 sister . haish agak laa krik krik kekadang bila dee takda sama lepak . rindu gila doe dgn perangai syaiton nakrojim kau hahaha kau bnyak buat aku hutang budi thanks beb jadi sahabat aku dgn sister yg lain . we olss mendoakan yg terbaik utk life baru kau & we hope you happy :’) and agaim aku mintak maaf aku tak dpt dtg  : (

NI jee gambar yg tinggal masa kite Part 2

 









Hearts, ᴠɪᴀ ɴᴇᴇɴᴀ.ᴄᴏᴍ

♔Bithday Party AWESOME !♔
Saturday, 16 February 2013 | 05:16 | 0 love drops

Assalamualaikum

Korang sehat tak ? HaHa ! Harini nak cite pasal keseronokkan kami sabagai satu family besar :D First time buat birthday party kat pantai . Kite org pegi dekat teluk batik , perak . Kita org sambut untuk 4 org HaHa , sbb bulan 2 nih ada 4 orang punya birthday ! firstly niena 3 feb . Abg aizud 12 feb . Syafiq 18 feb . Wina ( adik niena ) 22 feb . HaHa mmg happening gila kot . Org semua tengok . ecehhh * kombang untut * :p lepas dah potong kek , naik bot pusing²  ohmaigoddd ! So AWESOME ! inilah birthday party yg paling the best sekali :DD

HaHa kek separuh :p kesian nama shafiq hilang :/

 tuu dia , kami berempat sedang memotong kek dgn keadaan segan²

 yeahh tudia ! masing² naik bot HaHa . niena je takde sbb cepat maubuk ~,~

Apabila ank dara dapat camera . HaHa tercicir lg 3 org :D

xoxoniena

Hearts, ᴠɪᴀ ɴᴇᴇɴᴀ.ᴄᴏᴍ

♥ Past

\